ALLES OVER

Sen & Zo

De natuurlijke kracht van geur en emotie. 75% van onze emotie wordt beïnvloedt door wat we ruiken. Geuren roepen emoties en herinneringen op en beïnvloeden onze stemming. De producten van Sen & Zo zijn met veel zorg en met de beste ingrediënten uit de natuur samengesteld, om een heerlijke geurbeleving in huis, voor jezelf en voor anderen te creëren.

The scientific skincare

Wat begonnen is met een paar producten is inmiddels uitgegroeid in een uitgebreide lijn en totaal concept. De Sen&Zo productlijn bestaat uit home en body producten in 5 verschillende geuren.

De inspiratie van de producten, kleuren en concept heeft Esther gehaald uit Scandinavië. De kracht van de natuur, het robuuste landschap, de prachtige kleuren zie je overal in de producten terug.

Verder worden de producten ontwikkeld in Nederland en bevatten sommige producten leuke Nederlandse teksten zodat ze ook perfect cadeau gegeven kunnen worden.

De natuurlijke producten bevatten geen: SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën en de parfums zijn samengesteld door ‘s werelds beste parfumeurs.