Den Bulk 18, Gilze

0161 452 227

06 20 92 18 59

WIE IS ROOS

Leer mij wat beter kennen

Ondernemer in hart en nieren

Al jong ben ik in dit mooie vak gestapt en door mij steeds maar te blijven ontwikkelen heb veel kennis en kunde op gedaan. Mijn ervaring als schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties, visagiste, nagelstyliste & pedicure. Geeft mij daarom de mogelijkheid om iedereen zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Stil staan is niks voor mij. Ik ben geen traditionele beauty specialist en blijf mij elke dag innoveren en dat is typisch Roos.

“Beauty begins the moment you decide to be yourself.”

– Coco Chanel

Roos Boemaars

Mijn naam is Roos Boemaars-Dekker, al meer dan 20 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, nagelstyliste en visagiste.

Door mijn creativiteit heeft visagie altijd mijn voorkeur gehad. Als visagiste heb ik al verschillend werk mogen doen.

Opdrachten zoals; Bruidjes, fotoshoots, gelegendheidsmake-up. maar ook diversen demonstraties op beurzen, bedrijven en verenigingen of op een lady’s night.

Workshops en persoonlijk make-up en kleur advies zijn voort gekomen uit de werkzaamheden als trainster visagie aan collega’s uit het vak.

BEKIJK WAT IK VOOR JOU KAN DOEN

Mevrouw Bressers

Een gezellige maar vooral ook leerzame middag met bruikbare tips voor de dagelijke make-up. Super lekkere hapjes, en persoonlijk advies zonder eigen producten op te dringen. Aanrader!!!

Mevrouw Roling

Wat een leuke workshop en wat is Roos aardig, geduldig en behulpzaam! ik wist vrij weinig van make-up en heb in deze uurtjes veel geleerd.

Mevrouw Koolen

Hele leuke workshop, met uiterst deskundige en vriendelijke gastvrouw. zeker aan te bevelen