EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Diensten

Bruidsmake-up

U gaat trouwen, gefeliciteerd! 

Op deze dag wilt u er natuurlijk prachtig uitzien. Tijdens een proef make-up in de salon zullen wij samen uw persoonlijke wensen door nemen en zo een prachtig eind resultaat creëren. Op de dag zelf zal ik op locatie komen en de bruidsmake-up aanbrengen zoals we tijdens de proef make-up is besproken. U zult dan de gehele dag kunnen genieten van de look waarvan u die dag het stralende middelpunt bent.

 Zoals vaak voorkomt zijn er ook diversen bruidsgasten, denk aan (schoon)moeders, zus, getuigen etc. die graag van onze werkzaamheden gebruik willen maken. Uiteraard is dit geen probleem.

Deze dames verzorg ik dan ook op de dag zelf op uw locatie.

Vooraf zijn er uiteraard ook diversen behandelingen mogelijk denk bijvoorbeeld aan een wenkbrauwen epileren, wimpers verven of een manicure/ pedicure met gellak. Als u contact op neemt met de salon kan ik een aangepast arrangement voor u samen stellen.

 

Make-up voor gelegeheid

Heb je een bijzondere afspraak of gelegenheid? Een gala, een feest, of een sollicitatie of eindelijke dé perfecte date? Zorg dat je er perfect uit ziet, met make up die bij je past! Roos is één van de beste in haar vak en laat ook jou er schitterend uitzien.